top of page
Search
  • verkostavoimaa

Syksyllä 2020 tapahtunutta...

Hankkeen toiminta on jatkunut aktiivisena korona-pandemiasta huolimatta. Keväällä 2020 osa ryhmistä valitettavasti keskeytyi, mutta osa onnistuttiin jatkamaan etäryhminä loppuun. Hankkeessa annettiin myös aktiivista puhelinneuvontaa ryhmäläisille joiden ryhmätoiminta keskeytyi. Myös etäluentoja pidettiin keväällä 2020. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!


Nyt syksyllä ryhmätoiminta on käynnistynyt aktiivisena sekä Keski-Suomessa että Pirkanmaalla. Ryhmiä toteutetaan etänä sekä normaalisti huomioiden kaikessa toimannassa turvallisen osallistumisen edellytykset (turvavälit sekä maskisuositus).


Hankkeen toiminnan ajankohtaisimpia tapahtumia päivitetään nykyisin myös facebook-sivuillemme: https://www.facebook.com/pages/category/Nonprofit-Organization/Verkosta-voimaa-ja-vertaistukea-106634660928338/


Liity seuraajaksemme ja saat ajankohtaista tietoa hankkeesta. Hankkeen viimeisenä toimintavuotena 2021 keskitytään ryhmätoiminnan juurruttamiseen sekä laaditaan kirjallista materiaalia ryhmämallista. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat hankkeesta lisätietoja!


3 views0 comments
bottom of page